If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей, колега. Относно избора ти - супер решение си взел! А относно съвета - препоръчвам ти мотора 2.0 8v - малко по-слаб е от 16v варианта, но е много по-изгоден за поддръжка,а мисля че е и по-надежден. Ако пък имаш пари, които искаш да използваш за абсолютния "кеф", вземи си 2.5 v6 ! Усещането с нея е несравнимо просто
Ако пък имаш пари, които искаш да използваш за абсолютния "кеф", вземи си 2.5 v6 ! Усещането с нея е несравнимо просто devil
Само дет В6 върви колкото 2.0 16 в
Само до 100км- и то са на кантар... нагоре трябва ли да се обяснява какво става с 16v то Да не говорим колко е по еластичен V6...
V6 върви за много парички и гори много и е трудно да се намери на Бг пазара... То ако разходите и парите не са проблем..= Q4
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Е не бих казал, че 2.0 16v ще върви колкото V6 ... просто нема такъв филм ако и двете коли са сток ... Но да не спамим темата.
Ако има човека пари - 2.5 V6, ако няма толкова - 2.0 8v. Това е моето мнение.
Ако правилно разбирам колега, искаш бърза кола и като поддръжка да е сносна цената-2.0 8V. Мотора не е капризен за разлика от 2.0 16V. Оптималния вариант.
Успех.
Ми ...
не съм карал на VTFI машината та да сравнявам..
Ама мисла че 16V требва да върви повече... зависи кво гониш...
аз съм със 2.0 16V super (макар в момента да не прилича много)
и съм доволен..
горе долу..
.. начи поддръжката е бая по-дебела (виж темата с ремонтите)
от 8V ..
за осмиците незнам... мойта градско дава 12,5 горе долу..
Без много ръчкане.. ама не е без ич...
Просто си отговори какво искаш от колата..
Поздрави
Първоначално обслужване от 400-500лв. Което трябва да се направи задължително от свестен майстор и с хубави консумативи... Дебитомерите заминават по-често (за 8v да чукам и за собствената си кола, не съм чул някой да смени дебитомер), а за 16V няколко човека, но айде това няма да го слагаме... другото е капризна ламбда скъпичка и май е това :P + това че макар да не е препоръчително 8V може да се направи на ГАЗ без особенни глаболия с обикновенна, а 16V не може...
Но принципно не е нещо кой знае колко по-скъпо..Просто първоначалното май е най-голямо Обаче пък може да караш кола 97година :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Аз ако мога да избирам, в рамките на разумното бих избрал Мy 95.
Aко има и 2.0 (те са си 8в) Перфектно. И 1.8 8в си върви добре. Особено ако преди си карал... Пасат (НЕ VR6 )примерно. Ако е така ще останеш много доволен от вървенето.
Въпреки, че аз лично искам да върви маалко повече....
А 2.0 16в направо е лудница
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Пич, лудница е да вземеш издухана 155-ца, на която три пъти са й взели здравето дорде дойде при тебе, па макар и да е 97-ми набор, или пък да е с който си щеш мотор. Да вземеш тепърва да я съживяваш и да разчиташ на по-евтини части за мене не е работа. Виждаш алфата и ако те грабне - палиш и тръгваш ! При тая марка не се купува със сметки. Късмет !
всички с 8 клапанови двигатели ще ти кажат колко капризни са 16 клапановите и кооолко скъпа им е подръжката всъщност 16v са по ново поколение двигател съответно по нови коли. Аз имам от 1 година и 3 месеца 2.0 16v за това време минах 12 хиляди км без абсолютно никъкъв проблем от никъде да не говорим че двигателя е часовник не съм му доливал нито капка масло не е мръднало не мога да схвана в какво му се изявявя капризноста пали от раз мърка в ниските обороти и реве като тигър в високите мой познат има 1,6
даже му гори повече а е и много по тромава абее куцо пиле си е .
Comment